Ak parti 6. Olağan Kongresi

Çekmeköy Kadın Kolları Yönetimi Olarak Ak Parti 6. Olağan Kongresine Katılım Sağladık.

      AK Parti 6'ncı Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. Kongre öncesi salonun içerisinde ve dışarısında binlerce kişi toplandı. Bizlerde İstanbul Çekmeköy Kadın Kolları Yönetimi olarak yoğun katılım sağladık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salona girmeden önce, dışarıda bekleyen vatandaşlara seslendi. Kısa bir konuşma yapan Erdoğan, kongreyle dünyaya farklı bir mesaj vereceklerini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kongrede yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına yeniden aday gösterildi.

 

      Kongrenin gerçekleşeceği salon içerisine, "Kararlı bu dava, Türkiye'den dünyaya kısık seslerin sesi olmaya", "Biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik", "Millet bir, hedef bir", "İşimiz hizmet, gücümüz millet", "Değişim yenilenerek devam ediyor" yazılı afişler yer aldı. Ayrıca salonda İstanbul dan gelen yönetimler, üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi bulunan "İSTANBUL yazılı tişörtler ve İstanbul yazılı atkılar ıle salonda yerlerini aldılar... Kongre öncesi salonu dolduran partililer yoğun şekilde tezahürat yaparak sık sık, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı attı.

 

      Çekmeköy Kadın Kolları Başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a HAYIRLI OLSUN diyor. Partimizin ve Devletimizin başında hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyoruz.

       

YOLUMUZ BİR, DAVAMIZ BİR. SENİNLEYİZ REİS.

Haberin görselleri