ANKARA MKYK ÜYELERİNİ ÇEKMEKÖYDE AĞIRLADIK

.

Çekmeköy  İlçe Başkanımız Arzu Kepenek ,Ankara Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyeleri Sn.Gerçek Tekin ve Sn.Mualla Varol İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Sn. Gülten Terzi,1.Bölge Teşkilat Başkanı Zehra  Kaya,İl Koordinatörlerimiz Nuray Üçer ,Esengül Kara ,  Çekmeköy Kadın Kolları Yönetimi ve Mahalle  Başkanları ile kahvaltı programında ağırladı.

Kahvaltı programına İlçe Başkanımız Sn. Av.Akın İlhan da katılarak,kısa bir konuşma yaptı,konuşmasında  çalışmalarının çok fazla olduğunu ifade  ederek, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Arzu Kepenek ve Yönetimine ,mahalle  başkanlarına ve  Belediye  Başkanımız Sayın .Ahmet Poyraz’a teşekkür etti.

İlçe Başkanımız Sayın.Av.Akın İlhan katılım sağlayarak bizleri onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ederken,Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a ayrıca teşekkür ederiz.

Teşkilat  ruhunun ,içinde olmazsa  olmazlarımız mahalle başkanlarımıza  çok iş düştüğü teşkilat ruhunun mahalle  ile  birleşmesinden olduğuna vurgu yapıldı.

Kahvaltı sonrası misafirlerimize hediyeleri  ve  çiçekleri  takdim edildikten sonra, hatıra fotoğrafı çekilip program bitirildi.