BAYAN KUAFÖRLER İLE BİR ARAYA GELDİK

Çekmeköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı, düzenlenen etkinlikle ilçe ekonomisinde önemli pay sahibi olan kadın kuaförleri ile bir araya geldiler.

Çekmeköy AK Parti Kadın Kolları, düzenlenen etkinlikle ilçe ekonomisinde önemli pay sahibi olan kadın kuaförleri ile bir araya gelerek, sektörün beklentileri konusunda bilgi aldı.

Çekmeköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neziha Keleş ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Sema Bostan’ın düzenlediği etkinlikle Çekmeköy Kent Park tesislerinde gerçekleştirilen ekonomik istişare toplantısında; İstanbul Kadın Kolları İl Başkanlığı Ekonomi İşler Birim Başkanı Müge Öz, İl Yönetim Üyesi ve İlçe Sorumlumuz Elif Cankan Öksüz, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, kadın kuaförleri ile bir araya geldi. İlçedeki önemli bir ekonomik hareketlilik sağlayan sektörün kadın yatırımcıları, beklentilerini başkanlara ilettiler.

Vergi ve KDV oranları hakkındaki talepleri ilgili yerlere iletilmek üzere not alan Başkan Poyraz, “ilçemizdeki yatırımların çoğalması istihdam alanlarının artması ve ilçe halkının aradığını sınırlarımız içinde bulması açısından çok önemli. Bu nedenle her gün esnaflarımızı ziyaret ediyor, her fırsatta onları dinliyor, sorunlarına çözüm buluyoruz. Bu toplantının da bu açıdan yararlı geçtiğini düşünüyorum,” dedi.