Çekmeköyde Kadın Kolları Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı.

Çekmeköy Kadın Kolları İlçe Başkanı Neziha KELEŞ başkanlığında 21 Mahalle Başkanları ile istişare toplantımız yapıldı.

         Yoğun ve başarılı geçen seçimin ve mücadelemizin önde gelen kahramanları Mahalle Başkanlarımız ile tatilin ardından Yerel Seçimlere "Bismillah" diyerek başlamak için Taşdelen Mahallemizde Çay Taze Kafe de Başkanımız Sn. Neziha KELEŞ Mahalle başkanları ile istişare programı düzenlediler. Bu zaman kadar yapılan çalışmalar ve destekler için teşekkür eden başkanımız, önümüzde Yerel Seçimlerin olduğunu ve daha fazla gayret ile ve birlik içinde çalışmamız gerektiğine değindiler.

           Toplantımıza İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Birim Başkanımız Sn. Melek DEMİRCİOĞLU ve İl Tanıtım Medya Komisyon Üyesi Sn. Seyhan GELGEÇ hanımda katılım sağlayarak tanıtım medyanın siyasetteki önemini anlattılar ve sosyal hesap kullanmayan mahalle başkanlarımıza bu konuda yardımcı olarak sosyal medya üzerinden de çalışmaların duyurulmasına destek olmalarını istediler.

      Ayrıca toplantımıza İlçe Başkan Yardımcılarımızdan Tanıtım Medya Birm. Bşk. Kezban ERDOĞDU, Teşkilat Birm. Bşk. Nazlı ÇETİN ve Seçim İşleri Birm. Bşk. Rukiye KAYGUSUZ da katılım sağlayarak birimleri ile ilgili duyurular yaptılar. Mahalle başkanlarımıza da yapılması gerekenleri bildirdiler ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundular.

Haberin görselleri