ÇEKMEKÖYÜMÜZDE DR.RAVZA KAVAKÇI KAN'I AĞIRLADIK

.

 

 Milletvekilimiz  Sn.DR.Ravza Kavakçı Kan'ı Çekmeköy’ümüzde  ağırladık.

İlk  olarak  mahalle  başkanları ile  kahvaltı  programında  biraya  gelen Vekilimiz ,mahallelerimiz ve çalışmaları  hakkında bilgi  alarak mahalle  başkanlarımız ile istişarelerde  bulundu, yöneltilen soru  ve  sorunları  cevaplayarak hatıra  resmi  çekilerek  programı bitirerek.

Progmanına Taşdelen Muhtarını  ziyaret  ederek mahalle  ve  çalışmalar  hakkın’da bilgiler aldı.

Daha sonra  ÖZEL  HİLAL  KARADENİZ REHABİLATASYON OKULU’nu  ziyaret  ederek kurucularından geniş bilgi  alarak, “Engelli çocuklarımızın toplumun içinde daha fazla bulunabilmesi için elimizden geleni yapacağız” diyerek  çocuklarımızı  tek ,tek ziyaret  edip sohbet  etti.

Daha  sonraki ziyaretini çocuk sübyan okuluna yaparak  gerçekleştiren ,Millletvekilimiz Sn.Ravza Kavakçı Kan ,burada  çocuklarımıza  boyama  kitapları  hediye  ederek yetkililerden bilgi  aldıktan sonra  ayrıldılar.

Daha sonraki ziyaretlerine, hoşgeldin bebek projesi olan bebek  bohça ziyaretleri  yaparak  hediyelerini  takdim edip anne ,babayı  tebrik etti.

Daha sonra Kızılay kan aracına giderek ,Kan veren vatandaşlarımızla  konuşup kendilerine  duyarlılıklarından dolayı teşekkür  etti.

AK Nokta  çalışmalarımızı  görmek için ,AK Noktamız’da Halkımızla  bir araya  gelerek, gündemler hakkında görüşmeler  yaptı.

Birçok ziyaret esnaf ziyaretleri’ni de gerçekleştiren Milletvekilimiz Sn.Ravza  Kavakçı Kan, ilk önce genç girişimci  kardeşlerimizi  ziyaret ederek,  Türkiye’de  ilk  olarak yapılan akıllı  oto  paspas hakkında  uzun uzun  bilgiler alarak  gençlerimizin hedeflerini , isteklerini   dinleyerek ,kendileri  ile  istişarelerde bulundular.

Samimiyeti , tevazusu ,güler  yüzü  ile  birçok  ziyaretlerimizi  gerçekleştirdiğimiz ,Milletvekilimiz  Sayın.Ravza Kavakçı  Kan’a Teşekkür  çok ediyoruz.

MİLLETVEKİLİMİZ  SAYIN .RAVZA KAVAKÇI KAN HANIMEFENDİ'Yİ ÇEKMEKÖYÜMÜZDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK.