Her Çocuk Okumalı

.

 

 ÇOCUK OKUMALI PROJESİ KAPSAMINDA AĞRI İLİ TAŞLIÇAY İLÇESİNİ ZİYARETTEYİZ.

 

      Çekmeköy Kadın Kolları İlce Başkanı Neziha KELES öncülüğünde baslattigimiz " Her Çocuk Okumali " projemiz kapsamında , tüm İlce yonetim üyeliğiniz Mahalle Başkanlarimız , Mahalle Yonetimlerimiz ve teşkilat mensubu üyelerimizin katilimi ile binlerce hikaye kitabi , yüzlerce yardımcı ve kaynak kitapları , okul çantaları , kırtasiye malzemeleri ve çocuklarımız usumesin aileleri degerlendirsin diye yun ipler kolilendi ve Cuma günü Ağrı İli Taşlıçay ilçesine gönderildi.

 

        Pazar günü Çekmeköy İlçe Başkanımız Neziha Keleş, İl Koordünatörümüz Tevhide Çiftci, Teşkilat Başkanı Nazlı Çetin ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Sema Bostan Torpi Ağrı ili Taşlıçay ilçesine gitmek üzere yola çıktılar.

        

         Taşlıcay ilçe yönetiminin karşılaması ile ilk iş olarak ortak toplantı düzenledıler ve bölge çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.  Ardından Taşlıçay İlçesi Belediye Başkanı Sn. İsmail Taşdemir beyi ziyaret ettiler.   Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet Kaya Beyi ziyaret ettiler ve bölge eğitimi ve köy okulları hakkında bilgi aldılar ve istişarelerde bulundular.

 

    Taşlıçay Kaymakamı Sn. Enver Özderin beyi ziyarette bulundular. Sn. Kaymakamımız Ziyaretimizden dolayı basta  Başkanımız Neziha Keleş olmak üzere ziyarette bulunan Yönetim üyelerimize teşekkür plaketleri takdim ettiler.

 

         Ertesi gün Başkanımız Neziha Keleş, İl Koordünatörümüz Tevhide Çiftci, Teşkilat Başkanı Nazlı Çetin ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Sema Bostan Torpi Ağrı ili Taşlıçay ilçesinde ikamet eden Tunceli Şehidi Birdal Atilla nın annesi Gülistan ablamızı ziyarette bulundular.  Hayır dualarını aldılar.

 

        Taşlıçay Yönetimi ile birlikte Atatürk Ortaokulu ve Köy okulları oğrencilerini ve öğretmenlerini zıyaret ettiler. Ardından Taşlıçay da  Doğubeyazıt İshakpaşa Sarayı, Müzeleri ve v.b. Tarıhi güzellikleri dolaştılar. Oradan Halı atölyesine giderek Emektar bayanlar ile hasbihal ettiler.

     

      Biz Çekmeköye döner dönmez  Hediyeleri ellerine  ulaşan kıymetli evlatlarımızdan resimler geldi.