Vekilimiz Sn. Şeyma Dögücü İle Çekmeköy Turu

İl Kadın Kolları Başkanımız ve aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayımız Sn. Av. Seyma Döğücü, seçmen ziyaretlerine Çekmeköy İlçesi ile devam etti.

Gece gündüz, demeden vatandaşlarımızın evlerine konuk olan, gönüllere dokunan Şeyma Döğücü, Çekmeköy’deki işçi kardeşlerimizi de unutmadı.

Döğücü, Cumhuriyet Mahallesi Kirazlı Triko Tekstil ve Kirazlıdere Mahallesi’ndeki Sudem Tekstil Firması'nı ziyaret ederek çalışan emekçi kardeşlerimiz ile sohbet etti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Ardından, Mehmet Akif Mahallesi teşkilatında yönetim kurulu üyeleri ile toplanıp, seçmen ziyaretlerine dair bilgi alan Başkan Şeyma Döğücü, teşkilat mensupları ile birlikte Çatalmeşe’de saha çalışmasına çıktı. Kapı kapı dolaşarak, vatandaşlar ile güzel diyaloglar kuran Başkanımız ve ekibi seçmenin duasını ve desteğini aldı.

Çekmeköy belediye meclis üyesi Sn. Nagihan Ürgen hanıma, vefat eden annesi için taziye ziyaretinde de bulunan Başkanımız, Ürgen’e başsağlığı dileklerini iletti. İlçemizde bulunan AK Nokta Merkezlerini de ziyarette bulunan Şeyma Döğücü, burada seçmenlerimiz ile buluşarak hasbihal etti ve partimize yeni üyeler kazandırdı.

Daha sonra Soğukpınar Mahallesi’nde kurulan komşuluk iftarı davetine icabet ederek, konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

‘’Bugün Çekmeköy’ün güzide insanları ile birlikteydik. Emekçi kardeşlerimiz, hayatın her alanında var olma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi şimdi de arkasında olduğunu dile getirdiler.  Hepinize Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdik. Sadece oy vermek yetmez, vatanımızın ve milletimizin bekası için dualarınızı da bizlerden esirgemeyin. Unutmayalım ki bu sene seçimde, çift pusula, tek zarf ve tek sandık uygulaması var. Oylarımızı kullanırken bu hususlara dikkat etmemiz gerekiyor. Sizlerin kullanacağı her oy bizim geleceğimizi oluşturacak ve Milletimiz en doğru kararı verecektir.’’

İftar programı sonrası Çetelmeşe Mahallesi’ne geçen Başkanımız Şeyma Döğücü, mahallenin göz bebeği Aysun teyzeyi ve AK Parti'ye gönülden sevdalı olan Ahmet Yapıcı kardeşimizi de evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Ayrıca mahallenin  kanaat önderi Necmettin Çelik amcamıza da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısında şehadete yürüyen, Hamit Şahin'in Çekmeköy'deki dedesini ziyaret eden Döğücü, halen acıları dün gibi taze olan yaşlılarımızdan devletımız ıçın destek ve dua aldı.

Çekmeköy ilçesindeki ziyaretlerine gecede devam eden İl Kadın Kolları Başkanımız, düzenlenen ev sohbetinde seçmenlerimizin istek, talep ve temennilerini dinledi. Vatandaşlar ile hasbihal ederek sahur yaptı.

Başkanımız Şeyma Döğücü ’ye, ziyaretleri sırasında İL Yürütme Kurulu Üyeleri Çekmeköy AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neziha Keleş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.